Koncertek Budapesten

Koncertek Budapesten

Az Alekszandrov együttes és az orosz Belügyminisztérium ének- és táncakara is Magyarországon lép fel

 

 

Az Orosz Hadsereg Alekszandrov Ének- és Táncegyüttese koncertjére a Syma Rendezvényközpontban (1146 Budapest, Dózsa György út 1.) 2015. szeptember 5-én (szombaton) 20 órai kezdettel kerül sor.
 

Az Alekszandrov együttes a 2. világháború végének 70. évfordulója alkalmából ad előadást a Syma Csarnokban. Az Orosz Hadsereg világhírű ének- és táncegyüttese egy nemzetközi turné első állomásaként érkezik hazánkba: Budapest után fellépnek Belgrádban, Szófiában, Bécsben, Pozsonyban, Prágában, Berlinben és Varsóban is.

 

Az Orosz Belügyminisztérium Hivatalos Akadémiai Ének- és Tánckara 2015. szeptember 19-én (szombaton) 19 órai kezdettel lép fel a Papp László Budapest Sportarénában (1143 Budapest, Stefánia út 2.).

 

Az együttes az Orosz Föderáció Belügyminisztériumának hivatásos művészegyüttese, amelyet a legkiválóbb énekesek alkotta férfikórus, zenekar és táncegyüttes alkot. Repertoárjuk rendkívül széles skálán mozog, megtalálhatók benne orosz tradicionális népdalok, templomi kórusokon át népszerű operaslágerekig.
 

Letölthető PDF dokumentum:

Az ingyenesen letölthető Adobe Reader szoftverrel egyszerűen tekintheti meg, nyomtathatja ki a PDF-fájlokat.
Vissza