Tatjána napi bál 2022, január 25

Tatjána napi bál 2022, január 25

Kedves Tagtársak!
 
Január 25-én 17 órától a Nemzetek Házában hagyományteremtő céllal, a társaság legfiatalabb tagjainak kezdeményezésére kamarabál jellegű, vidám összejövetelt tartunk. 

Tatjána napja Oroszországban az egyetemisták napja, így a rendezvény nagyszerű alkalmat kínál arra, hogy a különböző generációk képviselői együtt hangolódjanak rá az új évre, a farsangi periódusra és a báli szezonra.
Az összejövetelen lesz táncbemutató, tánctanulás, közös tánc, álarcos (maszkos) felvonulás, játékos vetélkedő, Pavlov-Poszadban készült női vállkendőkből bemutató.
Javasoljuk, hogy mindenki öltözzön alkalomhoz illően, persze szabad belátás szerint, és értelmezze a maszkviselést esztétikai kihívásnak. A kreatív maszkokat (álarcokat) díjazzuk!
Tombola is lesz, amihez várjuk a tárgyi felajánlásokat. Tombola jegyeket otthonról hozott innivalóért, házi süteményért, harapnivalóért lehet kapni.
Kérjük, hogy akinek van otthon Pavlov-Poszadban készült szép orosz vállkendője, az hozza magával, hogy mindenki gyönyörködhessen benne.
 
A rendezvényre belépés maszkban, esetleg jelmezben, a közösség védelme érdekében oltással.  
Kérjük, részvételi szándékát jelezze egy válasz e-mailben.
 
az Elnökség és az EB ifjú és ma is ifjú szervező tagjai
 
 
 

Vissza